Hoe geef ik Beeldvoerders toegang tot mijn Google Tag Manager?

Volg dit stappenplan om Beeldvoerders toegang te geven tot Google Tag Manager.

Toegang tot Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee je snel eneenvoudig trackingcodes en gerelateerde codefragmenten, die gezamenlijk tags worden genoemd, op je website of in je mobiele apps kunt updaten.

Stappenplan - toegang geven aan Beeldvoerders

Stap voor stap geef je Beeldvoerders toegang tot Google Tag Manager.

1. Login bij Google Tagmanager

2. Dubbelcheck dat je in het juiste account zit.

Dubbelcheck of je het juiste account hebt
Dubbelcheck of je het juiste account hebt

3. Klik op het tabblad Beheer > Gebruikersbeheer

Beheer Tag Manager
Beheer Tag Manager

4. Klik op + in de rechterbovenhoek > Gebruikers toevoegen

Voeg een gebruiker toe
Voeg een gebruiker toe

5. Voeg beeldvoerders@gmail.com toe en geef deze de juiste rechten > Klik op toevoegen

Voeg Beeldvoerders toe
Voeg Beeldvoerders toe