Hoe geef ik Beeldvoerders toegang tot Google Mijn Bedrijf?

Volg dit stappenplan om Beeldvoerders toegang te geven tot Google Mijn Bedrijf.

Toegang tot Google Mijn Bedrijf

Met een bedrijfsprofiel op Google kun je beheren hoe je lokale bedrijf zichtbaar is in Google-producten, zoals Maps en Zoeken. Google Mijn Bedrijf is de basis van je lokale vindbaarheid (Google Local). In Google Mijn Bedrijf regel je alle essentials in als openingstijden, diensten, producten, adresgegevens, foto's, etc.

Stappenplan - toegang geven aan Beeldvoerders

Stap voor stap geef je Beeldvoerders toegang tot Google Mijn Bedrijf.

1. Login bij Google Mijn Bedrijf

2. Klik op 'Profiel bekijken' bij het juiste bedrijfsprofiel

Google Mijn Bedrijf bewerken
Google Mijn Bedrijf bewerken

3. Je komt nu in Google zoekresultaten. Klik op opties: "Instellingen voor bedrijfsprofiel"

Instellingen voor bedrijfsprofiel
Instellingen voor bedrijfsprofiel

4. Klik op Beheerders

Beheerders
Beheerders

5. Klik op Toevoegen

Toevoegen
Toevoegen

6. Nodig beeldvoerders@gmail.com uit als Beheerder

Beeldvoerders uitnodigen
Beeldvoerders uitnodigen

7. Tip ons even dat het gelukt is :-)