Artikelen over: Accounts & toegang

Hoe geef ik Beeldvoerders toegang tot Google Mijn Bedrijf?

Stappenplan - toegang geven aan Beeldvoerders

Google Mijn Bedrijf is de basis van je lokale vindbaarheid (Google Local). In Google Mijn Bedrijf regel je alles essentials in als openingstijden, diensten, producten, adresgegevens, foto's etc. Volg dit stappenplan om Beeldvoerders toegang te geven tot je Google Mijn Bedrijf.

1. Login bij Google Mijn Bedrijf

2. Klik op 'Profiel bekijken' bij het juiste bedrijfsprofiel

Google Mijn Bedrijf bewerken

3. Je komt nu in Google zoekresultaten. Klik op opties: "Instellingen voor Bedrijfsprofiel"

Instellingen voor bedrijfsprofiel

4. Klik op Beheerders

Beheerders

5. Klik op Toevoegen

Toevoegen

6. Nodig beeldvoerders@gmail.com uit als Beheerder

Beeldvoerders uitnodigen

7. Tip ons even dat het gelukt is :-)

Bijgewerkt op: 17/12/2022